Välkomna till Golfens dag på Stenungsund GK 20 maj

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Stenungsund GK kommer att ha öppet hus med massor av aktiviteter för gamla och nya golfare.

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Stenungsund GK kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla i Stenungsundskommun att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö.
Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 14:00 – 17:00 och hoppas få många besökare och rekrytera nya medlemmar som är nyfikna på golf.

Tidschema Golfens dag:

 • 14:00 Golfens dag öppnar
 • 14:30 – 17:00 Kortbanan
 • 15:00 – 17:00 Puttbanan
 • 14:00 – 17:00 Rangen
 • 14:00 – 17:00 Tipspromenad
 • Hela dagen: Prova-på-golf med våra tränare, roliga prova på aktiviteter,
  frågesport, clinic
  Golfkrogen är öppen
 • Utlottning av nybörjarkurs, lunchbiljetter m.m

För att Golfens dag ska bli lyckad behöver vi hjälp från er medlemmar. Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben. Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Krister Hjelm krister@stenungsundgk.se

Mer information om Golfens dag finns på den nationella sajten www.golfensdag.se.

Anmäl dig gärna till eventet via Facebook www.facebook.com/StenungsundGK och bjud in dina vänner och bekanta!

 

Varmt välkomna!

Krister Hjelm
Projektledare

Patrik Balemark
Ordförande