Golfpaket

Spela golf på Stenungsund-, Orust- och Tjörns golfklubb, 1-2 nätter.

Unna dig en golfupplevelse i Bohuslän. Känn lugnet och andas den friska luften vid havet. Spela golf i två dagar, och upplev banor med olika karaktär.

Stenungsund GK – Banan ritades ursprungligen av Peter Nordvall, och omdesignad av Christian Lundin under 2015/2016. Banan har generös plats mellan hålen och slingrar sig runt Anråsån, vars dalgång är känd för sitt rika växt- och djurliv. Den är karaktär öppen hedbana.

Orust GK – En seasidebana med linkskaraktär på västra Orust vid Malö Strömmar och med havsutsikt från nästan alla hål. Banan har en fantastisk varierande miljö med bland annat 4:ans tee och 8:ans green nästan vid strandkanten.

Tjörns GK – Den vackra banan, ”mitt på Tjörn” inbjuder till rundor med lagom utmaning för alla kategorier. Det är en 18-håls skogs & parkbana med varierad terräng. Det kuperade bohuslänska landskapet bjuder på spännande och ibland teknisk krävande hål.

Välkomna att spela golf hos oss på Stenungsund GK !

Salt & Sill

Sveriges första flytande hotell i en rogivande miljö med garanterad havsutsikt. Restaurangen bjuder på fisk, skaldjur och specialitéerna ”Sillplankan” och ”Klädesholmaren” som bidragit starkt till skärgårds-krogens internationella erkännande.

Mer information och bokning:
Salt & Sills Golfpaket

Längst ut på Tjörns västsida, på sillön Klädesholmen, ligger Salt & Sill – restaurangen med Västkustens i särklass bästa läge. En härlig bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet – ett skådespel värt ett besök varesig de är stilla, blåser eller ligger is.

Flytande hotell och mötesplats

I oktober 2008 öppnade, i anslutning till restaurangen, Sveriges första flytande hotell som även är en mötes- och konferensanläggning med 48 bäddar och verksamhet året runt. Här kan gästerna konferera och umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Trots den lugna miljön finns alla möjligheter till spännande och roliga aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck. Personalen är professionell och serviceinriktad och lägger all kraft på att möta – inte kunden – utan människan i sig. Salt & Sill är hotellet och mötesplatsen med en trivsam, lugn miljö präglad av nordisk modern enkelhet.