Uppdaterad info för Stenungsund GK gällande Covid-19 (2020-05-14)

Vi har ett stort uppsving i antal spelade medlemsronder,
vilket är fantastiskt då golf är en underbart härlig utomhusaktivitet och
ett utmärkt sätt för människor att hålla sig friska i dessa onormala tider.

Men detta kräver ett stort personligt ansvar.
Golfklubben är ingen frizon när det gäller Covid-19,
det är jätteviktigt att förhindra smittspridning.

Följ de anvisningar som finns från klubben och Folkhälsomyndigheten.

Riktlinjer för besök på Stenungsund GK

• Du skall vara helt frisk, alltså inte uppvisa några symtom på förkylning eller influensa.
    Samma regler gäller som när man skall gå till jobbet/skolan.
  • Var extra noga med att tvätta händerna före och efter aktiviteter.
  • Undvik all fysisk kontakt med övriga deltagare och håll avstånd till varandra för att undvika smittspridning.
    Tänk på att inte plocka upp varandras bollar och putta gärna med flaggan i så ni slipper lyfta flaggan.
  • Undvik i möjligaste mån besök i receptionen.

Under denna period är det inget krav på ankomstregistrering
men gör det gärna i någon av de appar som finns. (OnTag, eller MG bokning.)

På Stenungsund Golfklubb gör vi allt vi kan för att du ska känna dig trygg när du vistas hos oss.
Våra gästers och medarbetares säkerhet är högsta prioritet.
Vi har utökat städningen av klubbhuset och infört extra städrutiner gällande kortterminalen i shopen och receptionen.
Vissa kategorier medlemmar tillhör riskgruppen för corona vilket det därför är viktigt att hålla extra avstånd till varandra.

Ni som tillhör riskgrupper har möjlighet att spärra bokningar så att ni kan spela två personer.
Denna möjlighet gäller måndag – torsdag mellan kl. 11.00 och 15.00.
Obs !
Kontakta receptionen för detta när ni har bokat eran tid.

Vi kommer att placera ut krattorna i bunkrarna igen men det är under coronatider frivilligt att använda dessa.

Golfförbundet kommer att uppdatera sina rekommendationer ang. tävlingar i slutet av maj

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer och tillämpar dessa i vår verksamhet.

Stenungsund Golfklubb kommer att följa rekommendationerna från Riksidrottsförbundet och SGF vad gäller allt utövande av idrott.