Info om klubbens tävlingar 2020

Tävlingsverksamheten har fått ok att starta den 1:a juli med tillfälliga tävlingsvillkor

Tävlingsprogram återstoden av 2020
Programmet är nedbantat för att några sponsorer avstår i år samt att en stor andel av de ordinarie tävlingsledarna tillhör en riskgrupp.
SGF och BDGF har ställt in allt seriespel. Tävlingsutbytet mellan Bästkortsklubbarna tar en paus i år.

12/7                    Stendahls Bil Open                    ( Greensome )

13/7                    Krogrundan                                  ( 4-boll bästboll)

14/7                    ICA Kvantumslaget                    ( singel )

16/7                    Golfstore Scramble                   ( 2-manna scamble)

2/8                      KM Dam och Herr                      ( 36 hål )

9/8                      KM Klassindelat                          ( 18 hål )

Juli och Augusti Onsdagsgolf VSOP. Finalen spelas i september.

Klubben har med anledning av dessa tillfälliga tävlingsvillkor förtydligat vilka tävlingsregler som kommer gälla för återstående tävlingar 2020. ( Senior, dam och juniortävlingar har andra regler )

1. Endast webbetalning av tävlingsavgift och tävlingsgreenfee.
    Dvs. man betalar vid anmälan i Min golf.
  2. Endast digitala scorekort skall användas. Dessa skapas automatiskt vid anmälan i Min Golf.
    1. För hantering se appen för On-tag scorekort.
    2. Man kan föra sin egen score på ett pappersscorekort och sedan i samråd med sin markör överföra den till appen direkt efter ronden.
    3. Instruktioner för Ontag scorekort, följ länken Lathund till tävlande med OnTag
  3. Alla registrerar sina scorer digitalt dvs inga tävlingsscorekort skall lämnas in.
  4. Ingen samling vid tävlingskansliet före start.
  5. Tidigast 1 timme före start på golfbanan.
  6. Ingen shotgunstart .
  7. Ingen gemensam prisutdelning .
  8. Ingen gemensam måltid .
  9. Resultatlista publiceras på vanligt vis på nätet.