Golfpaket

Spela golf på Stenungsund-, Orust- och Tjörns golfklubb, 1-2 nätter fr. 1895 sek

Unna dig en golfupplevelse i Bohuslän. Känn lugnet och andas den friska luften vid havet. Spela golf i två dagar, och upplev banor med olika karaktär.

Stenungsund GK – Banan ritades ursprungligen av Peter Nordvall, och omdesignad av Christian Lundin under 2015/2016. Banan har generös plats mellan hålen och slingrar sig runt Anråsån, vars dalgång är känd för sitt rika växt- och djurliv. Den är karaktär öppen hedbana.

Orust GK – En seasidebana med linkskaraktär på västra Orust vid Malö Strömmar och med havsutsikt från nästan alla hål. Banan har en fantastisk varierande miljö med bland annat 4:ans tee och 8:ans green nästan vid strandkanten.

Tjörns GK – Den vackra banan, ”mitt på Tjörn” inbjuder till rundor med lagom utmaning för alla kategorier. Det är en 18-håls skogs & parkbana med varierad terräng. Det kuperade bohuslänska landskapet bjuder på spännande och ibland teknisk krävande hål.

Välkomna att spela golf hos oss!

Du väljer fritt vart du vill boka dina två greenfee som ingår i priset.

Välj mellan olika boendealternativ, middag på kvällen ingår;

Stenungsbaden Yach Club

Varför inte kombinera det goda golflivet med en välgörande dos saltstänkt Newport-elegans? Stenungsbaden Yacht Club är omgiven av inte mindre än fem högklassiga golfbanor som är spelbara från påsk om vädret vill. När sista putten gått i koppen dröjer det inte länge förrän du sitter skönt tillbakalutad på solterassen eller i någon av poolerna i vårt spa Bluewater Sports & Health Club. Avsluta sedan kvällen med en stilla middag vid bryggkanten eller en partykväll på dansgolvet om du så vill. Välkommen!
Detta ingår:
• En greenfee med förbokad starttid
• En natt i dubbelrum
• En tvårätters middag
• En härlig frukostbuffé
• En härlig nöjeskväll med fri entré till dans och nattklubb, gäller fredag och lördag

Hemsida

Salt & Sill, Tjörn

Sveriges första flytande hotell i en rogivande miljö med garanterad havsutsikt. Restaurangen bjuder på fisk, skaldjur och specialitéerna ”Sillplankan” och ”Klädesholmaren” som bidragit starkt till skärgårds-krogens internationella erkännande.

Pris: Golfpaket 2 nätter från 3 050 kr/person i dubbelrum

Mer information och bokning:

www.saltosill.se, info@saltosill.se eller 0304-67 34 80

Boka direkt här: Golfpaket

Salt & Sill

Längst ut på Tjörns västsida, på sillön Klädesholmen, ligger Salt & Sill – restaurangen med Västkustens i särklass bästa läge. En härlig bryggservering och fönster med havsutsikt ger en nästan overklig närhet till havet – ett skådespel värt ett besök varesig de är stilla, blåser eller ligger is.

Flytande hotell och mötesplats

I oktober 2008 öppnade, i anslutning till restaurangen, Sveriges första flytande hotell som även är en mötes- och konferensanläggning med 48 bäddar och verksamhet året runt. Här kan gästerna konferera och umgås i en rogivande havsmiljö, äta och dricka gott och sedan somna till ljudet av kluckande vågor. Trots den lugna miljön finns alla möjligheter till spännande och roliga aktiviteter med fokus på såväl havet som mat och dryck. Personalen är professionell och serviceinriktad och lägger all kraft på att möta – inte kunden – utan människan i sig. Salt & Sill är hotellet och mötesplatsen med en trivsam, lugn miljö präglad av nordisk modern enkelhet.

Salt & Sills Golfpaket

I paketet ingår:
Greenfee
Trerätters middag
Del i dubbelrum
Frukost

Pris 1 745 SEK /person i dubbelrum

Erbjudandet gäller under hela golfsäsongen. Golfklubbor går att hyra på plats.